Boy: 24m
Maksimum Kapasite: 36 Kişi
Yemek Düzeni Kapasitesi: 30 Kişi
Su altı Aydınlatma
Üst Kat (Flybridge)
Ücretsiz Wi-fi
Müzik sistemi
LCD TV
Filomuzun en yeni yatı olan SU Royal, 24 metre boyunda fiber gövdeli modern ve şık tasarımı ile dikkat çekici bir görünüme sahip.
SU Royal’i diğer yatlardan ayıran en önemli özelli, açık alanlara ek olarak panoramik camlarla çevrili, kesintisiz manzaraya sahip geniş bir salonu bulunması.
Yatın dış görünüşünün estetiği, manzaralı ve konforlu bir salonla birleştiği için özellikle davet ve etkinlikler için çok uygun bir seçenek. Devlet başkanları düzeyinde çok sayıda üst düzey ağırlamada tercih edilmesinin en büyük nedeni de bu özel tasarımı.
SU Royal geniş kullanım alanları ve yüksek misafir kapasitesi için özel olarak tasarlandı. SU Royal’in resmi kapasitesi 50 kişidir. Yüksek kapasiteye sahip olmasına karşın siz misafirlerimizin konforu adına yemeksiz yat turlarında maksimum 36 kişi, Yemekli yat turlarda ise maksimum 30 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Misafirlerimiz yatın üst katında veya arka havuzluğunda içeceklerini içip sohbet edebilir ve ardından muhteşem manzaranın tadını çıkartabilecekleri klimalı geniş salonda konforla oturabilirler. Hatta güneşlenmek isteyen misafirlerimiz için ön tarafta güneşlenme minderlerimiz de mevcut.
Neden Su Royal:
Saatlik Kiralama Fiyatı: 2.950TL
Tam Gün Adalar veya Tam Gün Boğaz Turu: 14.950TL
Boy: 26m
Maksimum Kapasite: 30 Kişi
Yemek Düzeni Kapasitesi: 20 Kişi
Üst Kat (Flybridge)
Ücretsiz Wi-fi
Müzik sistemi
LCD TV
SU Orion 26m’lik boyu ile dikkat çekici bir yat.
Yatın açık alanlarının genişliği kalabalık grupların bile çok rahat edebileceği genişlikte.
SU Orion 30 kişilik kapasitesi, geniş flybridge, rahat oturma grupları ve ön güneşlenme minderleri ile misafirlerine konforlu bir yat turu sunuyor.
Saatlik Kiralama Fiyatı: 2.700TL
Tam Gün Adalar veya Tam Gün Boğaz Turu: 13.750TL
Boy: 22,5m
Maksimum Kapasite: 24 Kişi
Yemek Düzeni Kapasitesi: 18 Kişi
Üst Kat (Flybridge)
Ücretsiz Wi-fi
Müzik sistemi
LCD TV
SU Prestige 22,5m boyunda maksimum 24 kişi kapasitesi ile modern ve şık bir görünüme sahip.
Geniş bir arka havuzluk ve üst katta geniş oturma alanları bulunan SU Prestige yatında, hem ön kısmında hem de üst katta güneşlenme minderleri bulunmaktadır.
Saatlik Kiralama Fiyatı: 2.350TL
Tam Gün Adalar veya Tam Gün Boğaz Turu: 11.950TL
Boy: 21,5m
Maksimum Kapasite: 18 Kişi
Yemek Düzeni Kapasitesi: 12 Kişi
Üst Kat (Flybridge)
Ücretsiz Wi-fi
Müzik sistemi
LCD TV
SU Yatı 21,5 metre boyunda, 18 kişi kapasiteli şık görünüşlü bir yat.
Üst katında ve arka havuzlukta geniş oturma alanları, ön tarafında güneşlenme minderleri ile misafirlerine keyifli bir yat günü yaşatmayı bekliyor.
Saatlik Kiralama Fiyatı: 1.950TL
Tam Gün Adalar veya Tam Gün Boğaz Turu: 9.950TL
Sabah saat 09:00 ile 18:00 arasında geçerli olan 9 saatlik paketlerdir. Dilerseniz adalar, dilerseniz İstanbul Boğazı turu olarak organize edilebilir.
Özellikle yaz aylarında yüzme turları için en ideal seçenektir.
Fiyat hesaplama aracımızı kullanarak organizasyon fiyatını hesaplayabilirsiniz.
Ek Bilgiler
Yat kiralama ve organizasyonlarımız hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için hemen bizi arayın.
SU Yatçılık – İstanbul Yat Kiralama ve Organizasyon
Copyright © 2022. All rights reserved.